Groterwonen is offline

Vanwege de stijgende grondstof- en materiaalprijzen is Groterwonen gesloten.

Afspraak inplannen

Kies hieronder een datum en dagdeel voor jouw kennismakingsgesprek. Je kiest ook direct een week voor de plaatsing van jouw uitbouw. Zie jij zo’n uitbouw wel zitten na ons gesprek? Dan is de plaatsingsweek gegarandeerd.

Geselecteerde datum: --
Afspraak maken
Controleer even of je alle velden hebt ingevuld.
Je afspraak staat ingepland! We nemen binnen 24 uur contact met je op.

Na het maken van je afspraak nemen we binnen 24 uur telefonisch contact met je op om de tijd van de afspraak te bevestigen.

Kennismakingsgesprek

Akkoord offerte

Inmeten architect

Start productie

Plaatsen op locatie

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,7 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam