Groterwonen is offline

Vanwege de stijgende grondstof- en materiaalprijzen is Groterwonen gesloten.

De 6 zekerheden van Groterwonen.nl

Waarom jouw aanbouw bij de beste van Nederland hoort

We hebben ons proces volledig gestroomlijnd en dat werkt in jouw voordeel. Het plaatsen van een uitbouw kent voor ons geen verrassingen meer en dat zou voor jou hetzelfde moeten zijn. In deze duidelijke stappen gaan we aan de slag.

Sneller

Doordat wij jouw aanbouw geheel naar je persoonlijke voorkeur bouwen in onze fabriek, zijn we in staat om de aanbouw binnen vijf dagen te plaatsen. Zo heb je geen overlast en kan je binnen korte tijd genieten van uw grotere woning.

Nauwkeuriger

Jouw droom aanbouw wordt bij ons niet door een tekenaar getekend, maar door een officiële architect. Zo weten je zeker dat de aanbouw esthetisch en technisch goed in elkaar zit.

Steviger

De fundering van je aanbouw wordt gerealiseerd met gebruik van minimaal vier heipalen. Hierdoor staat de aanbouw in het geheel op haar eigen fundering en is eventuele toekomstige schade aan de bestaande fundering uitgesloten.

Warmer

Wij gebruiken innovatieve methodes en de beste materialen om je aanbouw zo duurzaam mogelijk te maken. We maken onder andere gebruik van een warm dak- constructie en een thermische gevel schil, waardoor er geen vocht intrekt en de warmte optimaal bewaard blijft.

Veiliger

Wij werken altijd en overal met een waterbestendige constructie en isolatie volgens de hoogste normen en conform bouwbesluit. Vaak wordt een aanbouw gebouwd o.b.v. de voorwaarden van een bijgebouw. Bij ons ben je verzekerd van dezelfde kwaliteit als je bestaande woning.

Betrouwbaarder

Bij ons heb je 15 jaar constructieve garantie. Je project wordt begeleid door een ervaren Nederlandse begeleider en onze klantenservice staat altijd voor u klaar!

Interview met Lot – Klant van GroterWonen.nl

Het Groterwonen proces in 2 minuten

Benieuwd naar de technische specificaties van je uitbouw? Klik hier voor alle details!

Klaar om te starten?

Maak direct een afspraak met Henry voor een kennismakingsgesprek!

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,6 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam