Hoe werkt het?

Eenvoudig, transparant en snel geregeld!

We hebben ons proces volledig gestroomlijnd en dat werkt in jouw voordeel. Het plaatsen van een uitbouw kent voor ons geen verrassingen meer en dat zou voor jou hetzelfde moeten zijn. In deze duidelijke stappen gaan we aan de slag.

Fase 1

Ontwerp + kosten

Fase 2

Inmeten + productie

Fase 3

Plaatsen in 5 dagen

Benieuwd naar de technische specificaties van je uitbouw? Klik hier voor alle details!

Benieuwd naar de opties van je uitbouw? Bekijk hier alle foto's!

Het Groterwonen proces in 2 minuten

Ontwerp + kosten

Stap 1

Stel uw uitbouw samen en bereken de kosten

In onze uitgebreide configurator stelt u uw uitbouw zelf samen en ziet u direct het resultaat en de kosten. Van buitenmuur tot daktrim, zowel de binnen- als de buitenzijde. Kies de opties die passen binnen uw budget!

Stap 2

Kennismakingsgesprek

Na het configureren van uw uitbouw download u gemakkelijk een PDF met daarin een overzicht van alle gekozen opties. Vervolgens plant u net zo eenvoudig een kennismakingsgesprek in.

Stap 3

Akkoord op offerte

Na het kennismakingsgesprek krijgt u een overzichtelijke offerte. Tevreden over de gemaakte keuzes? Geef dan akkoord op de offerte, op dit moment doet u een aanbetaling van 25%.

Inmeten + productie

Stap 4

Inmeten op locatie en akkoord geven fase 2

Onze adviseur komt bij u langs op de ingeplande datum en tijd. Samen lopen we nog eens door alle keuzes van uw uitbouw. Daarna meten we alles nauwkeurig in. Geef hierna akkoord op de tekeningen en het 3D model.

Stap 5

Productie

Na uw akkoord gaat de order met alle door u gekozen opties rechtstreeks naar onze eigen fabriek! Daar wordt uw uitbouw door het harde werk van onze vakmannen in 8 tot 12 weken een werkelijkheid! U bent welkom in onze fabriek voor een bezoekje! Na productie doet u een betaling van 65%.

Plaatsing

Dag 1

Fundering aanleggen

Uw uitbouw heeft natuurlijk een stevige basis nodig. Op de 2e dag van plaatsing leggen we de fundering neer. In sommige gevallen slaan we heipalen in de grond voor extra stevigheid.

Dag 2

Grondwerk

Nu de fundering af is, is het tijd om alles weer netjes te maken. Excessieve grond wordt door ons afgevoerd en alles wordt weer op het juiste niveau gebracht.

Dag 3

Gevel doorbraak

Op de eerste dag van de plaatsing breken we de gevel door. Eventueel passen we staalwerk toe om de gevel op te vangen. We timmeren alles netjes af, zodat u in de wintermaanden niet in de kou zit.

Dag 4

Aanbouw plaatsen

Met alle voorbereidingen getroffen is het moment nu daar! Onze vrachtwagen rijdt voor en met een hijskraan plaatsen we uw aanbouw tot op de millimeter nauwkeurig op de juiste plek.

Dag 5

Afwerking en oplevering

De laatste dag van plaatsing. De afwerking wordt gedaan, eventuele aansluitingen worden gemaakt en alles wordt nog eens goed nagekeken, zodat we zeker weten dat uw aanbouw perfect is.

Tijd voor champagne!

Garantiecertificaat en betaling

Nu de aanbouw is geplaatst, krijgt u van ons een garantie certificaat. Dit certificaat geeft u volledige garantie op de aanbouw. U kunt gaan genieten van alle extra ruimte! Uiterlijk 5 werkdagen na oplevering voldoet u het resterend bedrag van 10%.

Klaar om te starten?

Maak direct een afspraak met Henry voor een kennismakingsgesprek!

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,7 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam