Groterwonen is offline

Vanwege de stijgende grondstof- en materiaalprijzen is Groterwonen gesloten.

Hoe werkt het?

Efficiënt, transparant en snel geregeld!

We hebben ons proces volledig gestroomlijnd zodat we op een efficiënte manier jouw aanbouw kunnen plaatsen. Het plaatsen van een uitbouw kent voor ons geen verrassingen. In deze duidelijke stappen gaan we aan de slag.

Fase 1

Ontwerp + kosten

Fase 2

Inmeten + productie

Fase 3

Plaatsen in 5 dagen

Benieuwd naar de technische specificaties van je uitbouw? Klik hier voor alle details!

Benieuwd naar de opties van je uitbouw? Bekijk hier alle foto's!

Het Groterwonen proces in 2 minuten

Ontwerp + kosten

Stap 1

Stel uw aanbouw samen en bereken de kosten

In onze uitgebreide configurator stel je eenvoudig zelf jouw ideale aanbouw samen. Je ziet direct het resultaat en de geschatte kosten. Van buitenmuur tot daktrim, zowel de binnen- als de buitenzijde. Kies de opties die passen bij jouw plannen en budget!

Stap 2

Kennismakingsgesprek

Na het configureren van de aanbouw download je gemakkelijk een PDF met daarin een overzicht van alle gekozen opties. Vervolgens plan je net zo eenvoudig een kennismakingsgesprek in.

Stap 3

Akkoord op offerte

Na het kennismakingsgesprek ontvang je een overzichtelijke offerte. Tevreden over de gemaakte keuzes? Geef dan akkoord op de offerte. Hierna volgt een aanbetaling van 25%. Heb je wat veranderd met de architect tijdens de ontwerpfase? Dan passen we de offerte hier natuurlijk op aan.

Inmeten + productie

Stap 4

Inmeten op locatie en akkoord geven fase 2

Onze adviseur komt bij je langs op de afgesproken datum en tijd. Samen lopen we nog eens door alle keuzes die horen bij de aanbouw. Daarna meten we alles nauwkeurig in. Helemaal tevreden? Dan geef je akkoord op de tekeningen en het 3D model.

Stap 5

Productie

Na het akkoord gaat de order rechtstreeks naar onze eigen fabriek. Daar realiseren onze specialisten vakkundig in 8 tot 12 weken jouw droom aanbouw! Natuurlijk ben welkom in onze fabriek voor een bezoekje! Na de productie doe je een betaling van 70%.

Stap 6

Afspraak om gevelbekleding uit te zoeken

maak meteen een afspraak via Bas bij een van onze partners om gevel bekleding uit te zoeken. Je kunt Bas bereiken door te mailen naar verkoop@groterwonen.nl.

Portaalweek

Stap 7

Portaal

Voordat de aanbouw geplaatst kan worden, moet eerst het portaal worden geplaatst. We verzorgen natuurlijk alle werkzaamheden die hier bij horen, zoals het ondersabelen, de koudebrug onderbreking, het aanbrengen van spouwlood en voeglood. Uiteraard werken we dit allemaal netjes af. Als dit is afgerond kunnen we beginnen met het belangrijkste; het plaatsen van jouw gloednieuwe aanbouw!

Plaatsing

Dag 1

Fundering aanleggen

Een goede aanbouw heeft natuurlijk een stevige basis nodig. Op de 2e dag van plaatsing leggen we de fundering neer. In sommige gevallen slaan we heipalen in de grond voor extra stevigheid.

Dag 2

Grondwerk

Nu de fundering af is, is het tijd om alles weer netjes te maken. Excessieve grond wordt door ons afgevoerd en alles wordt weer netjes gemaakt en op het juiste niveau gebracht.

Dag 3

Gevel doorbraak

Op de eerste dag van de plaatsing breken we de gevel door. Eventueel passen we staalwerk toe om de gevel op te vangen. Natuurlijk timmeren we alles netjes af, zodat je ook in de wintermaanden kunt genieten van een warme en comfortabele woning.

Dag 4

Aanbouw plaatsen

Na alle voorbereidingen is het leukste moment aanstaande! Onze vrachtwagen rijdt voor en met een hijskraan plaatsen we jouw aanbouw tot op de millimeter nauwkeurig op de juiste plek.

Dag 5

Afwerking en oplevering

Op de laatste dag van plaatsing wordt de afwerking in orde gemaakt, eventuele aansluitingen worden aangesloten en alles wordt nog eens grondig nagekeken. Zo weten we zeker dat jij kunt gaan genieten van jouw grotere woning!

Serviceweek

Afronding

Afbouw & aansluiting

Na de plaatsing beginnen we met het ‘woonklaar’ maken van uw nieuwe aanbouw. Denk hierbij aan stucwerk, schilderen, het afmonteren van de electra en vloerverwarming aanleggen. Ook andere verzoeken worden in deze week afgerond.

Tijd voor champagne!

Garantiecertificaat en betaling

Nu de aanbouw is geplaatst, krijgt u van ons een garantie certificaat. Dit certificaat geeft je volledige garantie op de aanbouw. Je kunt nu gaan genieten van alle extra ruimte! Uiterlijk 5 werkdagen na oplevering ontvangen wij graag de resterende 5% van het totaal bedrag.

Klaar om te starten?

Maak direct een afspraak met Henry voor een kennismakingsgesprek!

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,6 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam