Over ons

Kies voor een zorgeloze aanbouw.

Geschiedenis

Groterwonen.nl is een nieuw concept van aannemersbedrijf van der Zeeuw Vastgoed B.V. Sinds 2012 zijn wij actief in de bouw en de afgelopen jaren hebben we tientallen uitbouwen in Amsterdam gerealiseerd.

We hebben in die tijd geluisterd naar onze klanten en kwamen tot de conclusie dat anno 2019 een uitbouw aan uw woning geen 6 tot 10 weken hoeft te duren. Het bouwen in en aan uw huis duurt op die manier erg lang als u er elke dag naar moet kijken. Daarom zijn we dit nieuwe prefab systeem gestart.

Het bouwen in onze fabriek duurt misschien wat langer, maar u zit niet weken lang in het stof en bouwlawaai. Zo kunt u veel sneller genieten van uw nieuwe aanbouw. Met deze nieuwe manier van bouwen kunnen wij in uw tuin binnen een week een compleet afgewerkte uitbouw, tuinhuis of kantoor unit plaatsen.  

Onze unieke bouwmethode hebben wij samen met Pieters Bouwtechniek Delft en diverse architecten ontwikkelt.  

Mensen

Ons team bestaat uit 14 vaste medewerkers. U krijgt vooral te maken met:

Henry van der Zeeuw
Directeur & Sales

Tessa
Werkvoorbereiding

Charlotte
Office manager

Rasto
Productie voorman

Jan
Uitvoerder

Bas
Uitvoerder

Tim
Uitvoerder

Joey
Uitvoerder

Ons team heeft liefde voor het bouwvak en werken vast bij ons in dienst. Zo handhaven wij een cultuur die resulteert in klantvriendelijkheid, snelheid en kwaliteit. 

Interview met Henry

Made in Holland with Love

De gehele productie doen wij in onze eigen fabriek in Cruquius. De ingekochte materialen komen 100% uit Nederland. Daarmee garanderen wij de kwaliteit en goede oorsprong. U bent van harte welkom om uw uitbouw de week voor plaatsen in de kraamkamer te komen bewonderen.

“Wij beloven snelheid, kwaliteit en comfort voor onze klanten en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen met het realiseren van uw uitbouw.

U kunt voor vragen altijd bij ons terecht en we maken graag een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij u op locatie of bij ons op kantoor.”

Henry van der Zeeuw

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,7 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam