Groterwonen is offline

Vanwege de stijgende grondstof- en materiaalprijzen is Groterwonen gesloten.

Over ons

Kies voor een aanbouw zonder zorgen.

Geschiedenis

Groterwonen.nl is een concept van aannemersbedrijf van der Zeeuw Bouw B.V. Sinds 2012 zijn wij actief in de bouw en de afgelopen jaren hebben we meer dan 150 aanbouwen gerealiseerd.

We hebben in die tijd geluisterd naar onze klanten en kwamen tot de conclusie dat vooral de overlast van een bouwproject voor veel mensen onaangenaam is. Om die reden hebben we er voor gezorgd dat het plaatsen van een aanbouw geen 6 tot 10 weken meer hoeft te duren. Dit hebben kunnen realiseren door gebruik te maken van een pre-fab systeem.

We bouwen elke aanbouw in onze eigen fabriek,  hierdoor ervaar jij geen onnodige overlast en kunnen wij snel en efficiënt werken. Zo kun jij veel sneller genieten van je nieuwe aanbouw. en heb je ook nog eens veel minder overlast. Met deze nieuwe manier van bouwen kunnen we binnen een week een compleet afgewerkte aanbouw, tuinhuis of kantoor- unit plaatsen.  

Onze unieke bouwmethode hebben wij samen met Pieters Bouwtechniek Delft en diverse architecten ontwikkelt.  

Mensen

Ons team heeft liefde voor het bouwvak en werken vast bij ons in dienst. Zo handhaven wij een cultuur die resulteert in klantvriendelijkheid, snelheid en kwaliteit. Het team bestaat uit 14 vaste medewerkers. Je krijgt vooral te maken met:

Henry van der Zeeuw
Directeur & Sales

Rasto
Productie voorman

Bas
Sales

Tim
Hoofduitvoerder buitendienst

Joey
Uitvoerder

Priscilla
Werkvoorbereiding

Leandra
Office manager

Zdravko
Timmerman

Johan
Timmerman

Danilo
Timmerman

Interview met Henry

Made in Holland with Love

De gehele productie doen wij in onze eigen fabriek in Cruquius. De ingekochte materialen komen 100% uit Nederland. Daarmee garanderen wij de kwaliteit en goede oorsprong. Je bent van harte welkom om jouw uitbouw de week voor plaatsing in de kraamkamer te komen bewonderen.

“Wij beloven snelheid, kwaliteit en comfort voor onze klanten en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen met het realiseren van uw uitbouw.

U kunt voor vragen altijd bij ons terecht en we maken graag een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij u op locatie of bij ons op kantoor.”

Henry van der Zeeuw

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,6 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam