Groterwonen is offline

Vanwege de stijgende grondstof- en materiaalprijzen is Groterwonen gesloten.

Sponsoring

GroterWonen sponsort belangrijke projecten.

Ubuntu Sport

Sinds 1 januari 2020 hebben wij een nieuwe sponsor aan ons bedrijf weten te koppelen. Het Amsterdamse bedrijf Groterwonen.nl steunt ons vanaf dit jaar in onze missie. Net als Ubuntu Sport is Groterwonen.nl een start-up die in speelt op trends die nu en de komende jaren spelen. Zo bouwen zijn een uitbouw voor klanten die zij op locatie in 5 dagen neerzetten. De uitbouw wordt in een eigen fabriek gemaakt in een veilige omgeving. Het bouwen van deze constructie heeft veel overeenkomsten met het spelen van een voetbalwedstrijd. Onderlinge communicatie en samenwerken is van cruciaal belang. Juist dat soort vaardigheden kunnen door sport heel goed aan kinderen worden geleerd.

In Amsterdam is dit concept al zeer goed ontvangen en de komende jaren zullen zij flink gaan uitbreiden. De ondernemersgeest die eigenaar Henry van der Zeeuw heeft past heel goed bij de mentaliteit van Ubuntu Sport. Zeker nu Ubuntu Sport de ambitie heeft uitgesproken in 2020 ook in Amsterdam te gaan starten wilde hij daarom ons graag steunen in onze missie.

Henry zegt daar zelf over: “Vanaf dag 1 dat ik over Ubuntu Sport hoorde was ik erg enthousiast over dit concept. Ik zie veel overeenkomsten met ons eigen bedrijf. Innovativiteit, samenwerken en communicatie zijn belangrijk. Dat kinderen dit soort vaardigheden leren tijdens voetbalkampen en trainingen vind ik erg belangrijk. Daarnaast is een leven lang bewegen cruciaal voor kinderen. Veel kinderen haken volgens mij af doordat ze het niet meer leuk vinden, daarom is het zo belangrijk dat coaches goed worden opgeleid”.

Door de sponsoring van Ubuntu Sport zal Groterwonen.nl een rol spelen in de groei van ons bedrijf in Amsterdam, maar zullen zij zelf hopelijk meer klanten krijgen in regio’s waar Ubuntu Sport al actief is. We hopen samen een duurzame relatie op te bouwen en nog jaren als partners door het leven te gaan.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden om ook sponsor te worden van Ubuntu Sport? Neem contact op via info@ubuntu-sport.com of bel met Christiaan + 31 6 42112726.

“Wij beloven snelheid, kwaliteit en comfort voor onze klanten en zullen er alles aan doen om u zo goed mogelijk te helpen met het realiseren van uw uitbouw.

U kunt voor vragen altijd bij ons terecht en we maken graag een afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek bij u op locatie of bij ons op kantoor.”

Henry van der Zeeuw

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,7 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam