Technische specificaties

Trost op de kwaliteit van onze producten!

Wil je ècht alle details weten van jouw uitbouw? Geen probleem! We zijn er trots op dat we alleen met de beste materialen en methodes werken. Zo weten we zeker dat we een product afleveren waar we 100% achter staan en waar jij nog tientallen jaren plezier van kan hebben!

Gewicht 7.000 – 11.000 KG
Lengte 3,5 – 7 meter
Hoogte 2 – 3 meter
Isolatie plafond 6,5 RcD
Wanden 4,5 RcD
Levensduur 25 – 40 jaar

Paalfundering

Indien nodig voor uw bodem slaan of schroeven wij funderingspalen tot de juiste weerstand is behaald voor uw project. Wij werken met Buis segment palen welke worden afgestort met beton, die voldoet aan de milieuklasse voor de belasting hiervan.

Fundering

De fundering van onze aanbouwen en units zijn uniek. Wij hebben samen met Pieters bouwtechniek Delft een systeem ontwikkelt die ervoor zorgt dat de betonnen bak-fundering inclusief isolatie al in de fabriek wordt gemaakt.

Hijsmethode

In samenwerking met een zeer specialistisch bedrijf in de hijstechniek hebben wij een systeem ontwikkelt wat ervoor zorgt dat we op een veilige manier de bouwwerken op locatie krijgen.

Aansluitmethode op bestaande bouw

Op de bestaande muur die net boven de nieuwe uitbouw komt, slijpen wij een loodstrip in om ervoor te zorgen dat u geen lekkage krijgt bij een flinke bui. Ook staat de uitbouw geheel op zijn eigen palen en wordt de aansluiting aan de bestaande woning in zijn geheel netjes aangewerkt en gestuct.

Wandopbouw

De wanden zijn gemaakt van verduurzaamd SLS hout, damp-remmend folie, Multiplex en Knauf stucplaat. Op deze manier voelt uw muur solide aan en kunt u een tv of schilderij ophangen zonder plug die er steeds uitvalt.

Gevelopbouw

Voor de gevelopbouw gebruiken wij Aquapanel cementgebonden platen, XPS 200 patentsysteem en steenstrips of andere afwerkingen zoals red cedar, Keralit of klassieke rabatdelen.

Kozijnen

U kunt kiezen uit verschillende uitvoeringen kozijnen:

  • Hout: Klassiek, sterk, makkelijk repareren, overschilderbaar en luxe uitstraling
  • Kunststof: Vrij van onderhoud
  • Aluminium: Moderne uitstraling en relatief onderhoudsarm

Al onze kozijnen zijn uitgevoerd met inbraakbescherming van diverse keurmerken.

Dak

Het dak is een van SLS verduurzaamd balkgedragen dak met Underlayment. Indien gewenst kunnen wij stalen liggers en terras steunpunten plaatsen ter voorbereiding van een dakterras.

Dakbedekking

Wij kunnen EPDM of Bitumen dakbedekking kiezen, afhankelijk van de situatie.

Daktrim

De daktrim is gemaakt van aluminium in metaal of antraciet look, deze ligt op een mastiek strook die voor minimaal 7,5 opstaande rand zorgt.

Lichtstraat

Als u heeft gekozen voor een lichtstraat, wordt deze altijd uitgevoerd in HR++ veiligheidsglas, zodat als uw bovenburen per ongeluk een bloempot omstoot en deze op uw daklicht terecht komt, u ongehavend uit de strijd komt.

Hemelwaterafvoer

De hemelwaterafvoer wordt aangesloten op de bestaande riolering indien mogelijk. Mocht dit niet kunnen, dan maken we een uitvloeisysteem in de bodem. De afvoer kan worden uitgevoerd in PVC, Aluminium of Zink en wordt altijd met een vergaarbak en bladvanger uitgevoerd.

Plafond & isolatie

Het plafond wordt volledig geïsoleerd en bekleed met stucplaat en gestuct. Standaard isoleren wij op de koud-dak wijze (isolatie onder dakhout) om zoveel mogelijke vrije ruimte te behalen. Mocht u graag een warm dak (isolatie op dakhout) willen, dan kunnen wij dit ook verzorgen.

Elektra

Alle elektra wordt uitgevoerd volgens de NeN geldende voorschriften.

Stucwerk

De wanden worden indien gewenst geheel gestuct opgeleverd. Deze dienen door de schilder of door u zelf nog schilderklaar gemaakt te worden (licht opschuren, stofvrij maken, kleine puntjes bijvullen).

Schilderwerk

Indien u ervoor gekozen heeft om uw uitbouw te laten schilderen doen wij dit met Sikkens professionele verf. U kunt kiezen uit alle kleuren van de grote kleurboeken: RAL, Farrow & Ball, Little green book, etc.

Vloer afwerking

Het leggen van de vloer en plinten dient u zelf te verzorgen. Let op dat u altijd een aansluiting met de bestaande woning ziet, wij garanderen een aansluitingsverschil van max 8 mm. U dient voorbereid te zijn om deze te overbruggen d.m.v. een extra ondervloer etc.

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,7 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam