Groterwonen is offline

Vanwege de stijgende grondstof- en materiaalprijzen is Groterwonen gesloten.

Nu ook beschikaar!

Tuinhuizen

Groterwonen.nl plaatst niet alleen de mooiste aanbouwen, maar sinds kort ook prachtige tuinhuizen. De tuinhuizen zijn enorm populair doordat ze meestal zonder vergunning geplaatst kunnen worden, ideaal zijn als werkplek of verblijfsruimte en volledig geïsoleerd kunnen worden. Wij plaatsen een tuinhuis al binnen 5 dagen plaatsen, inclusief elektra en wateraansluitingen. Ze zijn nog niet per configurator te bestellen, maar al wel direct beschikbaar comform dit 3D model! Neem contact op voor meer informatie en aanvragen.

Hoe werkt het?

In 6 duidelijke stappen naar jouw tuinhuis

Wij hebben er alles aan gedaan om ons proces zo eenvoudig mogelijk te maken. In enkele duidelijk stappen kan jij je tuinhuis aanvragen en heb je snel inzicht in de kosten. Je plant zelf een afspraak in om kennis te maken.

Zie jij zo’n tuinhuis wel zitten? Onze fabriek gaat aan de slag met de productie en zodra alles voor je klaar staat, plaatsen we het tuinhuis in 5 werkdagen!

Klaar om te starten?

Maak direct een afspraak met Henry voor een kennismakingsgesprek!

Waarom groter wonen?

Kies voor een zorgeloos tuinhuis.

Wij specialiseren ons al jaren in het plaatsen van aanbouwen. Het proces kent voor ons geen geheimen meer en voor jou dus geen verrassingen!

  • Sneller en goedkoper dan de concurrentie
  • Geen rotzooi of schade in huis
  • Hoge kwaliteit door bouw op externe locatie
  • Verschillende financieringsmogelijkheden

Wat zeggen onze klanten?

Klanten beoordelen ons met een 9,6 uit 10!

10

Dolgelukkig met het eindresultaat

Groterwonen heeft voor mij een prachtig tuinhuis gebouwd, waarbij geen enkele moeite is gespaard om het zo perfect mogelijk af te werken, zowel constructief als esthetisch. Ben dolgelukkig met het eindresultaat.

Janey, Amsterdam
9

Goede service, goed behandeld

Henry is erg prettig om mee samen te werken. Helder in de communicatie, denkt over alles mee en is altijd bereid om een stapje extra te zetten voor het mooiste resultaat. Zeer tevreden!

Bob, Amsterdam
10

Perfect, zeker aan te bevelen

Henry and his team have been an absolute pleasure to work with. They’ve been responsive, collaborative and very professional. The quality of work is top-notch, and they’re really kind people to top it all off. I highly recommend Van der Zeeuw to anyone looking for a trust-worthy and professional contractor.

Lauren, Amsterdam

Het Groterwonen proces in 2 minuten